Rabu, 04 November 2015

Herba untuk adrenal Kelenjar Kesihatan

Herba untuk adrenal Kelenjar Kesihatan

Tepat sekali apa yang keletihan adrenal?

Keletihan adrenal adalah satu bentuk keletihan yang berlaku apabila cabaran berlaku dalam adrenal anda. Adrenal Fungsi utama adalah untuk melepaskan hormon yang mengendalikan pelbagai jenis tindak balas tekanan melalui sistem. Hormon-hormon tertentu menyokong keseluruhan badan dalam peristiwa perjuangan-atau-penerbangan, dalam pemulihan ketegangan, dan dalam membaiki kerosakan yang ketegangan sebab seluruh sistem. Ia adalah sangat penting perlu diingat sekiranya istilah "tekanan" digunakan, ia benar-benar berkaitan dengan fizikal, emosi, dan atau psikologi.

Adrenal biasanya boleh mendapat lelah kerana masa yang panjang dalam tekanan emosi atau kesihatan yang kurang baik. Apabila kelenjar adrenal tidak cukup kuat untuk bersaing dengan tahap kebimbangan dalam badan, badan akan menggunakan cara lain untuk melegakan serta kesan memperbaiki kebimbangan. Prestasi adrenal yang tidak mencukupi serta menyebabkan "kerja lebih masa" daripada sistem lain, melalui jangka masa yang lama boleh menyebabkan badan anda untuk mendapatkan letih serta lesu. Orang mungkin cenderung untuk mencuba secawan kopi, minuman kafein, gula-gula, dan soda lebih tenaga, dan selepas itu menjaga mereka pergi, sepanjang hari.

Tanda-tanda biasa keletihan adrenal hanya satu keletihan yang tidak lega dengan kelonggaran tambahan. Mungkin tidak ada apa-apa tanda-tanda ketara yang lain, tetapi yang paling rasa yang lebih-semua perasaan yang tidak sihat kesejahteraan. Kerana sistem badan diperlukan untuk berfungsi lebih masa untuk menjadi lebih baik dari pelbagai tekanan dan mempunyai untuk mencari cara baru tenaga yang boleh melihat dan merasa tidak sihat, sakit, dan benar-benar haus. Apabila isu itu tidak pernah diselesaikan, banyak ketidakselesaan ini boleh bertukar menjadi banyak kesukaran yang lebih besar untuk sistem anda.

Apakah herba yang terbaik untuk keletihan adrenal?

Terdapat pelbagai rawatan rumah dan herba semula jadi untuk membantu dalam keletihan adrenal; anda perlu belajar mereka keluar untuk memikirkan yang mana adalah herba yang lebih baik tunggal semula jadi atau kombinasi yang akan melaksanakan yang paling optimum untuk masalah anda. Herba yang terutamanya bertujuan untuk keletihan adrenal berkaitan dengan mengurangkan ketegangan dan toning sehingga jantung. Ini akan memberikan masa yang cukup untuk kelenjar adrenal untuk memulihkan sendiri.

A tertentu herba terkenal dengan sokongan adrenal dipanggil Siberian Ginseng. Jenis ini Ginseng telah digunakan untuk tempoh yang lama melalui Kesatuan Soviet, yang lebih rendah semua-sekitar ketegangan. Herba tertentu menawarkan kesan yang menenangkan sekiranya sistem badan sama ada lelah atau hanya bergelut dengan pelbagai jenis ketegangan. Walaupun sistem badan bebas daripada tekanan tambahan ia boleh mula berehat dan memperbaiki sekali lagi.

Hawthorn Berry adalah herba semulajadi yang membantu lagi dengan keletihan adrenal. Hawthorn akan membantu jantung anda membuat penggunaan oksigen yang diperlukan ia ditawarkan, oleh itu mengurangkan tekanan yang yang diletakkan di atasnya. Ia akan membantu untuk membesarkan arteri dan urat. Ini membolehkan darah tambahan untuk menjalankan kursus dengan tekanan menurun pada dinding arteri anda, yang membantu dalam menurunkan lebih-semua tahap tekanan darah. Jadi dalam membantu untuk menurunkan paras tekanan darah, Hawthorn Berry boleh membuat ia sehingga hati anda tidak benar-benar perlu beroperasi begitu banyak. Adrenal umumnya membantu dalam menguruskan hasil kardiovaskular dengan hati bergantung kepada ketegangan ini. Walaupun ini bantuan luar tertentu, mereka tidak perlu berfungsi sebagai keras, dan oleh itu dapat berehat dan memperbaiki.

Satu kombinasi yang semakin popular semula jadi yang mengandungi pelbagai herba untuk keletihan adrenal dipanggil Formula adrenal Dr. Christopher. Kombinasi di samping beberapa herba yang lain atas sokongan adrenal telah memberikan bantuan dan sokongan bagi orang-orang di seluruh dunia.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar