Rabu, 04 November 2015

Berhenti Hypnosis Merokok: Apa yang perlu Harapkan Selepas Sesi Anda

Berhenti Hypnosis Merokok: Apa yang perlu Harapkan Selepas Sesi Anda

Apabila ia datang untuk berhenti hipnosis merokok, kebanyakan perokok ingin tahu: Apakah yang akan saya rasa seperti apabila sesi berakhir.

Adakah saya masih mempunyai Cravings?

Tidak ada jawapan yang bersih-potong kepada soalan ini. Bagi sesetengah orang, hipnosis akan mempunyai "I-adalah-tidak-a-perokok" kesan. Mereka tidak fikir mengenai rokok dan akan menjalani kehidupan seharian mereka seolah-olah rokok tidak wujud. Tiada keinginan atau pengeluaran.

Sesetengah orang akan sangka sekejap sekali-sekala mengenai rokok, tetapi ia akan hilang secepat ia datang. Selebihnya masa yang mereka akan berasa hebat dan tidak mempunyai keinginan.

Sesetengah orang mempunyai potensi untuk kembali ke dalam persatuan lama, bermakna bahawa perkara-perkara yang mereka telah dikaitkan dengan merokok-minum kopi, bersosial, tekanan dan lain-lain-mungkin menyebabkan mereka mempunyai pemikiran tentang merokok pada kesempatan. Ini mudah dikendalikan selagi itu ingat hanya mengatakan tidak kepada fikiran-fikiran, minum air, menarik nafas panjang dan melakukan sesuatu yang mereka nikmati sebagai fikiran-fikiran akan berlalu.

Apa yang akan berlaku jika saya mula merokok lagi?

Pada masa-masa yang sangat jarang berlaku, seseorang boleh berjuang dengan merokok nafsu dan pemikiran mereka selepas sesi tetapi ini biasanya kerana mereka tidak benar-benar ingin berhenti merokok di tempat pertama. Kunci untuk sesi hipnosis yang berjaya adalah benar-benar mahu untuk berada di sana dan benar-benar ingin berhenti merokok. Jadi orang-orang yang dipaksa ke dalam sesi dengan hipnosis sering dengan menjaga rakan-rakan dan keluarga penyayang tidak cenderung mempunyai hasil yang terbaik sehingga mereka membuat keputusan untuk berhenti sendiri. Ia telah menyebut bahawa ia amat jarang berlaku untuk ini berlaku sebagai terapi suka bercakap kepada orang yang sebelum sesi mereka untuk memastikan terdapat MAHU sebenar untuk berhenti merokok.

Berhenti merokok hipnosis adalah begitu berjaya sehingga Life Coach untuk Berhenti Merokok menawarkan Jaminan Sepanjang Hayat kepada rakyat supaya jika mereka kembali ke tabiat lama mereka merokok maka mereka boleh kembali untuk sesi susulan percuma.

Nota: Realitinya adalah bahawa apabila orang benar-benar ingin berhenti merokok mereka bukan perokok pada akhir sesi mereka. Ia hanya jika mereka mula merokok lagi bahawa mereka perlu kembali.

Kunci kepada kejayaan hipnosis, bagaimanapun, adalah benar-benar ingin berhenti merokok-benar mahu membuat perubahan. Hypnosis adalah tentang kuasa minda. Jika fikiran orang itu tidak di tempat-bahawa hak, jika fikiran mereka tidak bersetuju dengan idea-berhenti merokok maka ia akan menjadi sukar bagi mereka.

Ingat: Perubahan adalah sesuatu yang perlu datang dari dalam; perubahan telah menjadi sesuatu yang mereka benar-benar mahu. Oleh itu, jika mereka benar-benar mahu berhenti merokok, maka hipnosis akan bekerja untuk semua orang. Sesetengah orang mengatakan bahawa untuk mereka, ia adalah seperti sihir. Walau bagaimanapun ia adalah kuasa minda bawah sedar dan mahu.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar