Rabu, 04 November 2015

Apa Jenis Lyme Doktor Am I Mencari?

Apa Jenis Lyme Doktor Am I Mencari?

Cari seorang doktor menggunakan ujian otot, kinesiologi, atau bio-resonans imbasan untuk menguji Lyme dan patogen lain. Ia adalah kaedah bukti sahaja gagal untuk menentukan apa yang anda ada dan apa yang sedang berlaku. Mengapa saya berkata gagal bukti? Kerana diri saya dan orang lain yang tidak terkira banyaknya telah dikecewakan oleh ujian makmal gagal. Tetapi dalam jenis ujian yang dilakukan oleh tenaga sahaja - badan anda tidak boleh berbohong.

Apakah ujian otot, kinesiologi, atau bio-resonans imbasan? Well, mereka semua berdasarkan premis yang sama - bahawa segala-galanya di dunia ini mempunyai frekuensi dari tenaga yang rumah-rumah. Adakah anda masih ingat dari zaman dahulu apabila orang "kudus" untuk air dengan kayu menunggu kayu untuk "menangkap" getaran dari tanah di bawah? Air mempunyai frekuensi.

Allah menjadikan segala-galanya dalam penciptaan dengan suasana tenaga yang tertentu. Sains telah mengesahkan perkara ini, jadi saya tidak membuat ini sehingga. Warna kekerapan, bunyi mempunyai frekuensi, objek meninggalkan frekuensi. Setiap satu daripada frekuensi ini adalah unik. Tetapi pinecones bergema frekuensi yang sama sama ada anda berada di Amerika Syarikat atau Australia (adakah mereka mempunyai pinecones sana?) Air mengeluarkan frekuensi yang sama. Jadi nujum air terlatih boleh memberitahu apabila mereka mendapat berhampiran dengan jadual air cetek dengan "membaca" kekerapan batang.

Kekerapan bukan perkara baru kerana radio, tv, cahaya, bunyi, warna semua perjalanan dalam frekuensi yang berbeza. Radio anda di dalam kereta "lagu-lagu" di frekuensi stesen radio. Kami tidak dapat melihat gelombang radio dalam perjalanan dari stesen ke kereta. Kita tidak boleh melihat frekuensi datang dari badan kita sama ada tetapi mereka berada di sana.

Anda boleh duduk berdekatan dengan seseorang yang mempunyai demam atau memegang seorang kanak-kanak demam dan merasa kepanasan yang terpancar daripada mereka. Haba ini bergerak kepada anda melalui frekuensi atau gelombang. Kumpulan doktor yang mahir dan terlatih mengkaji kekerapan organ-organ anda dan patogen yang lain supaya mereka dapat mencari organ-organ yang sakit dan apa patogen yang hadir menyebabkan masalah. Mereka menggunakan kekerapan untuk "membaca" kesusahan dalam hati, jantung, penghadaman, dan lain-lain fungsi hati tetap anda perlu bergema cara yang tertentu. Patogen yang menyebabkan masalah itu juga memancarkan frekuensi tertentu dan boleh didapati dan dihapuskan.

Saya boleh duduk dan membuat anggaran mengenai perkara ini sepanjang hari, tetapi saya tidak boleh meyakinkan anda sehingga anda mengalami kejelasan dan ketepatan untuk diri sendiri. Adakah penyelidikan anda dan pergi temuduga dan berunding dengan salah satu daripada doktor-doktor ini. Pergi dengan minda yang terbuka dan bersedia dengan soalan.

Jika seseorang mempunyai pengalaman buruk dengan doktor semula jadi, ia adalah 100 kali lebih buruk daripada dengan doktor biasa. Budaya kita mempunyai harapan yang lebih tinggi daripada menjadi penawar doktor di luar kotak. Apabila ia tidak sesuai atau bekerja secepat farmaseutikal pita saluran, maka kita melabelkan mereka gagal dan memberitahu seluruh dunia dan tidak pernah memberi sesiapa sahaja dalam perubatan semula jadi peluang. Berhati-hati untuk 'menangis serigala' testimoni dan untuk menyertai dalam dengan mereka atau mendengar terlalu rapat. Dua belas doktor dalam perubatan tradisional gagal saya dan telah membiarkan aku mati, namun, jika anak saya memecah lengannya, di mana saya akan pergi? Untuk ER atau Klinik Kecemasan untuk mendapatkannya ditetapkan dan tuang. Mereka yang 12 doktor telah tidak menghalang keupayaan saya untuk membezakan dalam industri.

Jika anda mencari satu secara semula jadi terlatih atau daripada doktor kotak yang tidak terapung bot anda. Mencari yang lain. Jangan melupuskan keseluruhan industri kerana ego, kurang pengetahuan atau tidak patut yang baik. Kita semua berdosa dan jauh. Setiap orang yang anda mencari tidak akan menjadi sempurna dan mereka akan membuat kesilapan.

Jika anda tidak dapat untuk mencari seorang doktor jenis ini yang sesuai dengan anda saya pasti akan pergi dengan Naturopath yang berpengalaman dalam penyakit Lyme. NDS cenderung untuk melihat seluruh badan secara menyeluruh dan tidak merawat gejala-gejala dan laluan mengejar arnab. Mereka dididik untuk memahami pemakanan, pemakanan, akupunktur atau akutekanan dan beberapa kereta api walaupun silang ke dalam kiropraktik kerana bagaimana struktur badan berkait rapat dengan penyakit.

Dalam pasukan senjata doktor anda perlu juga Lyme Celik Doktor Perubatan (LLMD). Terdapat tidak begitu ramai doktor-doktor ini di seluruh negara, tetapi jumlah itu semakin meningkat. Mereka mahir di penyembuhan dan merawat Lyme dan bersama-jangkitan itu. Satu-satunya masalah saya dengan kumpulan ini adalah bahawa mereka masih menyerang Lyme dengan kaedah tradisional antibiotik. Jika anda seperti saya dan lain-lain Saya telah bertemu bahawa antibiotik tidak berfungsi atau hampir membunuh mereka, apa pilihan lain yang anda ada? Bagi mereka yang boleh bertolak ansur dengan antibiotik, insurans adalah lebih cenderung untuk mengambil tab untuk sebahagian daripada rawatan ini. Jika ini adalah laluan anda, kemudian mencari LLMD yang menggunakan terapi bukan tradisional untuk menyokong badan dengan antibiotik.

Yang paling penting, pastikan doktor yang mendengar, benar-benar mendengar. Bukan sahaja lumping anda dengan orang ramai dan merawat anda seperti orang lain. Setiap badan adalah berbeza dan unik dan akan berjuang patogen yang sama sekali berbeza. Setiap satu daripada tanda-tanda anda adalah penting dan sebahagian daripada kod di badan anda menggunakan untuk meminta bantuan.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar